Rezervari telefonice
Rezervari telefonice

+40.784.606.162 sau +40.232.763.958

Program de lucru
Program de lucru

Luni - Sambata: 08:30 - 20:00

Firma transport persoane Romania Hotel Balisa

Compania Aliseb Tours in parteneriat cu alte companii de transport persoane opereaza curse zilnice din Romania spre Hotel Balisa, direct la adresa solicitata.

Alege transport persoane Romania Hotel Balisa cu preluare directa de la statia dvs din orasul in care va aflati in Romania si transportarea pasagerilor direct pana la adresa solicita din Hotel Balisa. Avem un program flexibil si va punem la dispozitie curse zilnice direct la adresa solicitata catre Hotel Balisa.

In functie de destinatia dorita de pasager, pretul poate difera, iar in biletul de calatorie este inclus un bagaj de 50 kg si un bagaj de mana de 10 kg. Impreuna cu agentia Aliseb veti beneficia de o experienta de incredere in domeniul transporturilor de persoane pe ruta Romania - Hotel Balisa si Hotel Balisa - Romania. Plecarile pe ruta Romania catre Hotel Balisa, dar si retur, se efectueaza in cele mai bune conditii, astfel incat sa te poti bucura de o experienta unica pana la destinatia finala.

+40.784.606.162 +40.232.763.958

Transport international de persoane

De ce Aliseb Tours

experienta si seriozitate in transport

Experienta si seriozitate

Soferi profesionisti si experimentati care garanteaza transportul rutelor Romania - Hotel Balisa si retur Hotel Balisa - Romania

preturi accesibile transport

Preturi accesibile

Cele mai mici preturi pentru transport persoane Romania Hotel Balisa direct la adresa solicitata din Hotel Balisa

plecari zilnice transport persoane

Plecari zilnice

Agentia noastra efectueaza plecari Hotel Balisa Romania si Romania Hotel Balisa zilnice cu microbuze si autocare proprii

bagaj transport

Bagaj gratuit

Puteti transporta pe aceasta ruta gratuit un bagaj de 50 kg + un bagaj de mana de aproximativ 10 kg

conditii transport persoane

Conditii de confort

Transport persoane Romania Hotel Balisa realizat cu autocare si microbuze moderne, aer conditionat, Wi-Fi

transport direct la adresa

Direct la adresa

Efectuam transport de persoane Hotel Balisa Romania si retur direct la adresa dvs din orasul aflat in Spania

Curse autocar Romania Hotel Balisa

Aliseb Tours este o firma de transport persoane Romania Hotel Balisa si retur, cu o experienta in domeniul transporturilor de aproximativ 20 de ani, alaturi de soferi profesionisti. Va asiguram calatorii rapide si sigure, iar in plus beneficiati gratuit de o masa calda pentru transportul de persoane pe traseul Romania Hotel Balisa si Hotel Balisa Romania.

De ce ar trebui sa ne alegi pe noi? foarte simplu, avem cele mai avantajoase preturi de pe piata din Romania si activam alaturi de cele mai mari companii de transport persoane: Romfour, Giltrans si Tabita Tour. Prin serviciile noastre de transport tur-retur, efectuate zilnic in 15 tari din Europa, ne-a clasat compania in preferintele clientilor, iar acestia la randul lor ne-au recomandat prietenilor, familiei sau altor cunostinte.

Autocarele puse la dispoziția transportului international de persoane de catre noi se ridica la cele mai inalte standarde pentru a va face o calatorie cat mai placuta, relaxanta si rapida.

Daca doriti sa aflati mai multe informatii despre biletele pentru autocar pe ruta Romania - Hotel Balisa si retur Hotel Balisa - Romania realizate de Aliseb Tours, va rugam sa ne contactati telefonic iar unul din operatorii nostri o sa va ofere toate detaliile necesare despre pretul acestora, informatii despre statile de plecare, orele aproximative de imbarcare / sosire, reduceri, etc.

Cu noi, calatoresti fara grija bagajului. Ai flexibilitate in ceea ce priveste bagajul si obiectele transportate. Alaturi de Aliseb Tours poti calatori fara griji, nu exista restrictii in privinta bagajului. Ai propria alegere in ceea ce priveste bagajul si obiectele transportate. Calatoreste acum fara restrictii comparativ daca ai merge cu avionul.

Este important sa te asiguri ca inainte de plecare, sa ai toate actele in regula. Verificati data de expirare a buletinului sau pasaportului si asigura-te ca nu le-ai uitat si ca le ai la tine. FOARTE IMPORTANT este asigurarea bunurilor valorice, precum banii, telefonul, bijuteriile, cardurile, ochelarii de vedere sau alte gadgeturi. Ai grija de ele si nu le lasa la vedere, nesupravegheate.

Ce acte sunt necesare pentru plecare?
  • carte de identitate sau pasaport valabil;
  • daca aveti un minor insotit de un parinte, va fi nevoie de o declaratie a celuilalt parinte (o imputernicire);
  • daca aveti un minor insotit de o alta persoana, va fi nevoie de o procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;
  • pentru pasagerii din Republica Moldova este necesar un pasaport biometric si viza.

Curse microbuz Romania Hotel Balisa

Cauti transport persoane Romania Hotel Balisa sau retur Hotel Balisa Romania? solutia ta este Aliseb Tours, alege agentia noastra si nu vei regreta, curse rapide si in conditii de confort excelente. Suntem parteneri cu cei mai mari operatori de transport persoane international, iar acestia efectueaza curse zilnice direct la adresa solicitata de dvs aflata in Hotel Balisa.

Curse Romania Hotel Balisa microbuz de ultima generatie si dotat la cele mai inalte si performante standarde. Cursele realizate de Aliseb Tours cat si de partenerii nostri, se efectueaza cu plecari din toate orasele Romaniei catre localitatile din Spania, asigurand preluarea pasagerilor la tur din statiile aflate in orasele din Romania si transportarea acestora pana la adresa solicitata din Hotel Balisa. Oferim cele mai mici preturi de transport pentru calatoriile alaturi de firma noastra de transport persoane. In pretul biletului de microbuz aveti inclus gratuit un bagaj de pana la 50 kg + un bagaj de mana de 10 kg.

Cele mai frecvente intrebari si raspunsuri

Da, avem curse zilnice din Romania catre toate localitatile din Spania, pana la adresa solicitata.

Pentru a afla pretul biletelor va rugam sa ne apelati telefonic la +40.784.606.162 sau +40.232.763.958

Trebuie sa apelati dispeceratul nostru la urmatoarele numere de telefon: +40.784.606.162 sau +40.232.763.958

Avem curse zilnice de transport persoane Romania Hotel Balisa cu preluarea pasagerilor din 115 orase ale Romaniei.

Nu, transportul bagajului este gratuit si aveti dreptul la un bagaj de 50 kg + un bagaj de mana de 10kg.

Cursele tur - retur Romania Hotel Balisa se efectueaza cu autocare si microbuze noi, moderne, dotate la standarde inalte de siguranta si confort.

Da, toate cursele din Romania spre Hotel Balisa se fac direct la adresa specificata de dvs.

- pentru transportul de persoane de pe ruta Romania Hotel Balisa si retur ai nevoie de un act de identitate sau pasaport valabil;

- daca aveti un minor insotit de un parinte, va fi nevoie de o declaratie a celuilalt parinte (o imputernicire);

- daca aveti un minor insotit de o alta persoana, va fi nevoie de o procura de la ambii parinti si cazierul insotitorului;

- daca sunteti din Republica Moldova este necesar un pasaport biometric si viza.

Toti pasagerii din Romania sunt preluati doar din statiile oraselor din care fac parte.

Trebuie sa apelati dispeceratul nostru la urmatoarele numere de telefon: +40.784.606.162 sau +40.232.763.958

Apeleaza dispecerat transport persoane Romania Hotel Balisa

Daca doriti mai multe informatii despre cursa tur-retur Romania Hotel Balisa sau detalii in legatura cu pretul transportului de persoane, va rugam sa ne sunati la unul din numerele disponibile mai jos. In aceasta calatorie aveti inclus si un bagaj de 50 kg, iar ca bonus beneficiati si de o masa calda la un restaurant din Romania. Orele de imbarcare-debarcare sunt aproximative, difera in functie de trafic deoarece transportul persoanelor se efectueaza pana la adresa solicitata.

+40.784.606.162 +40.232.763.958

reduceri transport persoane
Reduceri transport persoane

Reduceri pentru clientii fideli, grupuri mai mari de persoane, pentru copii, dar si alte reduceri care va vor fi comunicate telefonic.

curse zilnice de transport persoane
Curse zilnice spre Hotel Balisa

Realizam curse zilnice de transport persoane Romania Hotel Balisa si Hotel Balisa Romania, cu autocare moderne, iar gratuit aveti inclus un bagaj de 50 kg.

o masa gratuita transport persoane
O masa calda gratuita

Agentia noastra de transport persoane va ofera o masa gratuita, cafea si apa la un restaurant in timpul calatoriei pe traseul Romania Hotel Balisa.

Firma de transport persoane
Hotel Balisa Romania

Bilete ieftine pentru transport de persoane Romania Hotel Balisa si retur, curse efectuate cu microbuze si autocare dotate cu toate facilitatile necesare unei calatorii perfecte. Plecarile din Romania sunt realizate zilnic cu preluare din statia orasului din care faceti parte si transportarea dvs direct pana la adresa dorita din Hotel Balisa.

Avem un personal dedicat, la dispozitia dvs pentru a va oferi orice informatie si a va ajuta sa gasiti cea mai buna varianta de transport. Primiti toate detaliile de care aveti nevoie pentru calatoria dorita - transport persoane Romania Hotel Balisa. Indiferent cand vrei sa pleci intr-o calatorie, Aliseb Tours iti ofera solutia ideala! Daca aveti orice problema sau intrebari / nelamuriri privind transportul de persoane Romania Hotel Balisa si retur va stam la dispozitie la numerele de telefon afisate mai jos.

+40.784.606.162 +40.232.763.958

firma de transport persoane Romania Hotel Balisa
Recomandari din partea clientilor
plecari Hotel Balisa Romania

Curse din Romania catre Hotel Balisa

Plecarile pe ruta Romania catre Hotel Balisa, dar si invers, sunt efectuate in cele mai bune conditii, astfel incat sa va puteti bucura de o experienta unica pana la destinatia dvs. Facem curse zilnice cu autocare si microbuze din toate localitatile Romaniei catre orasele din Spania, cu transportarea pasagerilor zilnic catre orasele dorite din Spania. Aliseb Tours Romania este o companie licentiata de catre Autoritatea Rutiera Romana, aceasta detine licenta internationala de transport persoane Romania Hotel Balisa si respecta conditiile de transport obligatorii ale curselor internationale.

Trebuie sa-ti vizitezi familia sau prietenii aflati in Hotel Balisa? alege agentia noastra si vei ajunge in cel mai scurt timp la destinatia dorita la cel mai mic pret de pe piata. Aveti dreptul la un bagaj de 50 kg, iar gratuit pe parcusul calatoriei veti beneficia de o masa calda la un restaurant de pe traseul Romania - Hotel Balisa. Comparativ cu concurenta noastra, Aliseb Tours are o flota de masini noi, dotate cu tot ceea ce aveti nevoie ca sa va facem o calatorie de neuitat!

+40.784.606.162 +40.232.763.958